پایگاه خبری وبدا

پایگاه خبری وبدا

امروز جمعه ، 1403/09/02

سال 1403 ، جهش تولید با مشارکت مردم

پایگاه خبری و اطلاع رسانی وبدا (دفتر یاسوج)

مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در راستای ماموریت سازمانی خود، همواره تمام توان خود را در امر اطلاع‌رسانی صحیح و شفاف به مردم به کار گرفته است. در بررسی سند چشم‌انداز 20 ساله کشور و برنامه‌های توسعه جمهوری اسلامی ایران، به نکات مهمی توجه شده که مبنای برنامه‌ریزی برنامه‌های روابط عمومی است. بیشتر بخوانید ..

یاسوج ، بلوار مطهری ، ستاد مرکزی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج ، طبقه سوم ، واحد روابط عمومی

شماره تماس: 0743337251

مدیر مسئول : ذوالفقار دیودل

سردبیر : سیده سحر حسینی

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد از مشارکت 62درصدی پزشکان این استان در انتخابات سازمان نظام پزشکی خبر داد و گفت: میزان مشارکت امسال در انتخابات هیئت مدیره این سازمان بی نظیر بوده است.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد از مشارکت 62درصدی پزشکان این استان در انتخابات سازمان نظام پزشکی خبر داد و گفت: میزان مشارکت امسال در انتخابات هیئت مدیره این سازمان بی نظیر بوده است.


به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج؛ دکتر اورنگ ایلامی در برنامه تلویزیونی پیک سلامت از شبکه استانی دنا اظهار داشت: میزان مشارکت در حوزه انتخابیه بویراحمد، دنا و بهمئی 78.13، حوزه انتخابیه گچساران و باشت 46.61 و در حوزه کهگیلویه، لنده و چرام 39.4 درصد بوده است.


وی با بیان اینکه سازمان نظام پزشکی یکی از قدیمی‌ترین سازمان‌های مردم نهاد و صنفی کشور بوده است، تصریح کرد: امسال میزان مشارکت در انتخابات هیئت مدیره این سازمان در کل کشور از جمله استان کهگیلویه وبویراحمد افزایش یافته که این مهم نشان دهنده حساسیت جامعه پزشکی نسبت به سرنوشت خود است.


دکتر ایلامی یکی از مهمترین خواسته‌ های اعضای سازمان نظام پزشکی را واگذاری تعرفه گذاری بخش خصوصی به این سازمان عنوان نمود و گفت: سازمان نظام پزشکی با دانشگاه علوم پزشکی در زمینه نظارت بر درمان و موسسات پزشکی همکاری دارند.


تشریح دستاوردهای دانشگاه علوم پزشکی در سفرهای شهرستانی


وی در ادامه با تشریح دلایل سفرهای شهرستانی مسئولان علوم پزشکی کهگیلویه وبویراحمد ابراز کرد: هدف از بازدیدهای شهرستانی بررسی مشکلات حوزه بهداشت و درمان از نزدیک و اتخاذ تصمیمات لازم و مقتضی با هدف برطرف کردن مسائل و مشکلات در کمترین زمان ممکن و بهره‌مندی مردم از خدمات مطلوب در این حوزه است.


سرپرست دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد ادامه داد: برخی از مشکلات در سطح استانی و برخی نیز با پیگیری مسئولان و متولیان امر در مرکز کشور با هدف بهبود وضعیت و تامین زیر ساخت‌های لازم پیگیری می‌شود.


دکتر ایلامی بیان کرد: تقاضاهای مطرح شده در شهرستان‌ها در دو بخش منابع ساختاری و فیزیکی شامل ساخت و بهسازی درمانگاه، پلی کلینیک تخصصی، خانه بهداشت، مرکز جامع سلامت، بیمارستان و برخی تقاضاها نیز تجهیزات پزشکی و نیروی پزشک متخصص بوده است.


وی از کاهش اعزام بیماران کهگیلویه وبویراحمدی به استان‌های دیگر خبر داد و افزود: در سه ماهه اول سال 96 تنها 180 مورد ارجاع بیمار به خارج از استان داشتیم.


دکتر ایلامی با تاکید بر اینکه وضعیت احداث بیمارستان سی سخت بعد از سال‌ها بلاتکلیفی تعیین می‌شود، گفت: با پیگیری‌های انجام شده و رایزنی های نماینده بویراحمد و دنا در مجلس توانستیم مجوز احداث بیمارستان بخش پاتاوه را اخذ کنیم.


وی بیان کرد: خواسته مردم لنده برای احداث بیمارستان به حق بوده و قول می‌دهم برای اخذ مجوز این بیمارستان از هیچ تلاشی دریغ نکنم هر چند در گذشته این درخواست رد شده است.


درمان 331 هزار نفر بیمار در طرح تحول سلامت در استان


دکتر ایلامی از درمان 24 میلیون بیمار در کشور در دولت یازدهم  واز ابتدای آغاز طرح تحول سلامت خبر داد و گفت: از این تعداد 331 هزار نفر در استان کهگیلویه و بویراحمد بوده است.


وی ابراز کرد: کاهش پرداختی از جیب مردم از 37 درصد به 6.5 درصد و  کاهش ارجاع مردم برای خرید دارو و تجهیزات از 100 درصد به 3 درصد از جمله دستاوردهای طرح تحول سلامت است.


دکتر ایلامی تاکید کرد: امید داریم با تجربه نقاط قوت طرح تحول سلامت و با رفع موانع و کاستی‌ها بتوانیم این خدمات را همچنان ادامه بدهیم و روز به روز شاهد کاهش پرداختی از جیب مردم باشیم.


وی در پایان از انجام 24 هزار مورد زایمان طبیعی رایگان از زمان آغاز طرح تحول سلامت (اردیبهشت 93) در استان کهگیلویه و بویراحمد خبر داد و افزود: سزارین بار اول از 29.3 درصد به 18.9 کاهش یافته که این مهم در بهبود سلامت مادر و کودک نقش بسزایی دارد.


انتهای پیام/